preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 275219
Ovaj mjesec: 2149
Ovaj tjedan: 973
Danas: 205
Web novinari

Raduje nas što i mi kao ˝mala˝ škola, možemo pokazati što se događa u našoj sredini, na našim hodnicima, u našim školskim klupama, našem igralištu i što vam možemo predstaviti naš školski rad i život, ovdje, u Drenju.

            Pregledajte naše stranice i javite nam se.

Radujemo se svakoj poruci, svakom prijateljskom savjetu i susretu. Slobodno nam se javite na naš e-mail skoladrenje@gmail.com

Upoznajte nas bolje...
Nova web novinarka
Lucija Kočiš / datum: 17. 1. 2012. 17:08

Od ove školske godine u slavno društvo web novinara pridružila se i učenica 6. razreda, Marina Mijatović. Iako je dosad povremeno pisala vijesti za našu školsku webnu stranicu, od ove godine odlučila se aktivnije uključiti. Kliknite na opširnije kako biste saznali više o njoj.


[OPŠIRNIJE]Marta Matković
Marta Matković / datum: 27. 10. 2010. 22:47

I ja sam se upisala u web novinare Osnovne škole Drenje i nadam se da ću ubuduće sa svojim zanimljivim novinarskim člancima uspjeti doprinijeti kako bi web stranica naše škole postala još bolja. Za početak odgovorila sam na nekoliko kratkih pitanja u kratkom web leksikonu. Kliknite na opširnije te saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]Katarina Šijaković
Katarina Šijaković / datum: 30. 9. 2010. 19:00

Bok! Ja sam Katarina Šijaković i idem u 6.b razred osnovne OŠ Drenje. Dolazim iz Bračevaca. Obožavam Internet i na njemu provodim puno vremena, osobito na Facebooku. Iz tog razloga odlučila sam biti  dio skupine web novinara te se iskreno nadam da će vam moji novinarski čanci biti uistinu zanimljivi.

Kliknite na opširnije kako biste saznali više o meni! :-)


[OPŠIRNIJE]Dunja Dernej
Administrator / datum: 28. 9. 2010. 22:15

Zovem se Dunja i učenica sam šestog razreda iz Drenja. U posljednje vrijeme velika sam obožavateljica trilogije ''Twilight'', ali volim i  puno drugih filmova.

Obožavam internet jer na njemu pronalazim mnogo zabavnih sadržaja  kao i korisnih informacija za nastavu :-)

Kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju