preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica
Jelovnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 247787
Ovaj mjesec: 2324
Ovaj tjedan: 606
Danas: 30
vijesti
Što trebate napraviti na informatici?
Administrator / datum: 8. 5. 2014. 08:23

Šesti razred (2 sata)

- riješiti u radnoj bilježnici lekciju Snimanje audiozapisa

- pročitati u udžbeniku lekciju Montaža videozapisa i odgovoriti punom rečenicom na pitanja na kraju lekcije u bilježnicu. (Sljedeći utorak svatko od vas kako smo se dogovorili snima sam ili u skupini kratki film na satu i nakon toga ga montiramo u Movie Makeru)

- ostalo vrijeme u HotPotatosu praviti obrazovni kviz s pitanjima iz nekog predmeta koji imaš u 6. razredu i ponuđenim odgovorima

Sedmi razred (1 sat)

- odabrati jednu ostalu internetsku uslugu (FTP, forum, chat, društvene mreže, telnet, e-learning, hosting...) i o njoj napraviti prezentaciju. U bilježnici piše kratko objašnjenje za svaku uslugu, a vi trebate uz pomoć udžbenika i/ili interneta proširiti. Prvi slajd - naslov, zadnji slajd - literatura. Na ostalih 8 sladova sve što ste pronašli o toj usluzi. Prezentaciju kao i inače poslati na goran.podunavac@gmail.com.

 


[OPŠIRNIJE]VREMENIK PISANIH PROVJERA (drugo polugodište)
Darko Čota / datum: 13. 9. 2013. 13:50

Dragi učenici i roditelji, pod opširnije u priloženim dokumentima možete vidjeti popis pisanih provjera za učenike OŠ Drenje.

Napomena: Ovo je okvirni vremenik pisanih provjera znanja. U iznimnim situacijama moguće je odgoditi planiranu pisanu provjeru ili odustati od pisanoga provjeravanja utvrđenog vremenikom.

 


[OPŠIRNIJE]Kako učinkovitije učiti?
Administrator / datum: 7. 10. 2010. 23:00

Uspješno učenje često ovisi o dobrom planiranju i organizaciji učenja. Plan rada bi trebao biti podijeljen na periode od jednog sata. Pod opširnije vam donosimo  neke savjete  kako u što kraćem roku i uz što manje napora ostvariti bolje rezultate u učenju.


[OPŠIRNIJE]Kako se nositi s ispitnim stresom?
Administrator / datum: 7. 10. 2010. 22:55

Stres se može definirati kao emocionalna, intelektualna ili fizička reakcija na promjenu ili zahtjeve. Stres priprema tijelo da se suoči na bilo koju situaciju koja je nova ili je prijetnja. Mala doza stresa održava nas usmjerenima / budnima – spremnim na akciju., ali kronično neoslobođen um od stresa može uzrokovati potencijalne ozbiljne fizičke probleme kao što su glavobolje, križobolje, nesvjestice, depresije ...


[OPŠIRNIJE]Vježba iz informatike
Administrator / datum: 7. 10. 2010. 13:23

[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju