preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica

Popis udžbenika

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395217
Danas: 47
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Novi eTwinning projekt Virtual Museum Night 2022
Autor: Vlatka Štrk, 30. 9. 2021.

U školskoj godini 2021./2022. naši učenici osmih razreda sudjeluju u međunarodnom eTwinningovom projektu Virtual Museum Night 2020. Osim učenika iz nekoliko hrvatskih škola, u projektu će naši učenici također ostvariti suradnju sa svojim vršnjacima iz Grčke, Italije, Poljske, Slovenije, Španjolske i Turske.

Uz brojne aktivnosti organizirane po mjesecima, naglasak će biti da učenici razmjen razne priče/legende poput one o Romeu i Juliji te ih predstave svojim partnerima u stripovima, videozapisima, filmovima, glazbi, umjetnosti..., a za svaku priču stvorit će se zbirke učeničkih radova. Na mrežnoj stranici projekta bit će objavljena izložba svih nastalih radova tako da će posjetitelji moći dobiti cjelokupnu sliku projekta i pogledati hvalevrijedne rezultate suradnje svih učenika.

Projekt je nastao s ciljem razvijanja vještina za timski rad, jačanja vještina kroz interdisciplinarno poučavanje, upoznavanje svoje i drugih kultura, unaprjeđenje digitalnih kompetencija te usavršavanje engleskog jezika.

Voditelji projektnih aktivnosti u našoj školi bit će školska knjižničarka Vlatka Štrk i učitelj informatike Goran Podunavac.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju