preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica

Popis udžbenika

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395218
Danas: 48
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naš prvi autorski eTwinning projekt nagrađen nacionalnom oznakom kvalitete
Autor: Administrator , 7. 10. 2021.

Tijekom prošle školske godine učenici Osnovne škole Drenje sudjelovali su u eTwinningovom projektu Me, Myself & I (Ja i sva moja lica). 

Projekt je nastao s ciljem promoviranja važnosti i brige za dobro mentalno zdravlje djece i mladih, a naši su učenici u suradnji s prijateljima iz desetak europskih zemalja kroz različite projektne aktivnosti naučili prepoznati vlastita emocionalna stanja, voditi kvalitetnu komunikaciju s bližnjima, međusobno surađivati i saznali kako potražiti podršku u vlastitoj zajednici.

Njihov rad nagrađen je nacionalnom oznakom kvalitete koja se dodjeljuje projektima u kojima su korištene pedagoške inovacije, suradnja i komunikacija među partnerskim školama je kvalitetno ostvarena, a tijekom rada na projektu korišteni su primjereni digitalni alati.

Čestitamo svim našim učenicima i njihovim mentorima - školskoj psihologinji Mariji Jurić, učiteljici hrvatskoga jezika Evici Dernej, knjižničarkama Vlatki Štrk i Tihani Perić, pedagoginji Aneti Orešković-Buljan i učitelju informatike Goranu Podunavcu.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju