preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica

Popis udžbenika

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 397301
Danas: 1
LITERARNI RADOVI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet kinu u Osijeku - Manchester by the Sea
Autor: Valentina Zorbas, 6. 6. 2017.

Film „Manchester by the Sea“ mi se svidio, ali je radnja bila rastegnuta i to mi je otežalo praćenje filma. Posebno ću pamtiti scenu kada Patrick ide kod cure „pisati zadaću iz matematike“. Malo je dosadan, ali u isto vrijeme smiješan. (Nikolina)

Prema učiteljičinim najavama, film je izrazito dugačak (2h i 20min). Film je bio suprotan mojim očekivanjima - jako mi se svidio. Kako je film protjecao, bio je sve zanimljiviji i napetiji. Obećao sam si da ću ga morati još jednom pogledati. (Luka)

Film je bio vrlo dobar, za ocjenu 4. Posebno ću pamtiti scenu kada je kuća gorjela, a majka je bespomoćno gledala. Na kraju je film bio odličan i svi smo se super zabavili. Ja samo znam da je meni bilo super! (Dario)

Film mi se nije svidio, zato što je bio dosadan i radnja se sporo odvijala. Posebno ću pamtit scenu kada je Leeova kuća gorjela. Ta scena mi je bila prestrašna. (Anita)

Fillm „Manchester by the Sea“ me se nije posebno dojmio. Gledala sam i bolje filmove od ovoga. Bio je predugačak i radnja se sporo odvijala. U početku sam mislila da će biti dobar, ali sam se iznenadila kad je krenuo film. Glavni likovi su najbolje odglumili svoje uloge, to su Casey Affleck i Michelle Williams. Najupečatljivija scena, koja mi se urezala u sjećanje, bila je kad je Lee dao izjavu policiji što se dogodilo s njegovom djecom koja su poginula u požaru. (Sara)

Film mi se svidio, bio je jako zanimljiv i preporučujem ga svima. I vjerojatno ću  ga opet pogledati. Film je za ocjenu 5.  (Marin)

Film nije bio toliko loš. Bio je dosadan, ali i tužan i smiješan. Na početku nisam ništa razumjela, ali kasnije mi je sve bilo jasno. (Iva-Barbara)

Učiteljica nas je upozorila da će film trajati dugo. Na početku filma mi je bilo dosadno i ništa nisam razumjela, ali sam kasnije shvatila film. Završetak filma je nedovršen. Meni je film bio sjajan. Uvijek ću se sjećati scene kada se Lee sjećao svoje djece koja su izgorjela u požaru. (Antonia)

Film mi se baš nije svidio-bio mi je previše dugačak. Bilo je i smiješnih i tužnih scena. (Robert)

Razrednica nas je upozorila da je film dosta dugačak i da trebamo biti strpljivi. Tako je i bilo. Film je bio stvarno dugačak. Trajao je više od dva sata. Već mi je to bilo previše. No, ipak sam se dobro provela. (Valentina)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju