preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 397301
Danas: 1
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Proslavili smo Dan škole
Autor: Evica Dernej, 18. 6. 2022.

Učitelj TZK-a Jurica Gavran i pedagoginja Aneta Orešković Buljan osmislili su drugačiji Dan škole: Olimpijada starih sportova. 🏆 Ideja je privukla sve učenike, a učitelji su prihvatili uloge sudaca.

Dogovorene su discipline: Skakanje u vreći, Nošenje jajeta, Kamena s ramena, Utrka u kolicima, Povlačenje konopa i Prenošenje vode. Svaki se učenik odlučio za neku vještinu, a neki su preuzeli odgovornu ulogu — navijački plakati i poklici!

Prvotno čuđenje preraslo je u žestoku borbu i brigu za svaki bod! Na svim borilištima je zavladao sportski duh; brzina, točnost, koncentracija, povjerenje, timski rad! Sve je začinjeno s puno smijeha, zagrljaja, čestitki, veselja zbog pobjede i ljutnje zbog pogrešne taktike. A kako je završilo? Ljestvica poretka:

1. mjesto: 6.b — 89 bodova 🥇

2. mjesto: 8.a — 78 bodova 🥈

3. mjesto: 5.b — 74 boda 🥉

Čestitamo pobjedničkim ekipama i svim našim učenicima! 👏👏

Kako je vrijeme odmicalo, shvatili su da im za ovakve aktivnosti ne trebaju mobiteli i da nemaju vremena za razmetanje. Kako su nam rekli: Možemo li ovo ponoviti?

Bio je ovo sportski dan, baš onakav kakav je svima potreban nakon pandemije i nakon dugotrajnog sjedenja u školskim klupama. Oživjeli smo tradiciju, pa su naši učenici, koji plešu u KUD-ovima Drenjanci i Tena, zaplesali kolo između dvaju poluvremena igre. Neka ostane tako — njegovanje tradicije i zdravoga duha u zdravu tijelu!

Objektiv učiteljice Marije Pešić zabilježio je najzanimljivije trenutke, a sve fotografije pogledajte OVDJE!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju